Szagok és illatok
Szagok és illatok Az ember elsősorban látására és hallására hagyatkozik életfontosságú tevékenységeiben. Ezzel egyedül áll az élővilágban, gon
Leolvadnak rólad a kilók, ha megiszod: 7 extra erős természetes zsírégető ital

Leolvadnak rólad a kilók, ha megiszod: 7 extra erős természetes zsírégető ital

Többek között a zöld tea is erős zsírégető hatással bír.

Íme, a 7 legjobb segítőtárs a diétádhoz.

Ahhoz, hogy az anyagcseréd megfelelően működjön és ezáltal a salaktalanítás is könnyebben megtörténjen, az étrended mellett a folyadékbevitelre is ügyelned kell. Nem csak az a fontos, hogy mennyit iszol, hanem az is, hogy mit.

Felejtsd el a gyümölcsleveket, amelyek cukorral telítettek, helyettük fogyaszd a következő zsírbontó italokat!

A mate teában lévő koffein elősegíti a zsírégetést, ugyanakkor a tea csaknem kétszáz olyan anyagot tartalmaz, ami a bélrendszer optimális működéséért felelős.

A cukormentes, friss citromból készült limonádé gazdag C-vitaminban, ami a kalóriákat energiává alakítja át, így segítve a zsírégetést.

Az Earl Grey tea meggátolja a rossz - LDL - koleszterin felszívódását a vérben, ezáltal pedig a vérzsírok termelődését a szervezetben.

A kávéban megtalálható koffein élénkíti az anyagcserét és vizelethajtó hatással is rendelkezik.

A vörösbornak a vérképzésben van nagy szerepe, ezáltal ugyanis serkenti az emésztést, és így a méregtelenítést is felgyorsítja.

Az uborka nagy százalékban csak víz, átmossa a beleket, így jelentősen megkönnyíti a méregtelenítést. Fogyassz napi fél kilót belőle legalább 10 napig, hogy a kilóktól is jócskán megszabadítson.

A zöld tea megemeli a szervezet hőmérsékletét, ezáltal a zsírégetés hatékonyságát is pozitívan befolyásolja.

forrás: www.femina.hu