10 dolog, amiért érdemes kismamajógára járni
10 dolog, amiért érdemes kismamajógára járni Hazánkban is egyre népszerűbb a kismamajóga, szinte nincs olyan jógastúdió ahol ne lenne ilyen foglalkozás. Mint a jó
Ionizált lúgos víz VS. ásványvíz

Ionizált lúgos víz VS. ásványvíz

Az ásványvizek minősége a talaj szennyezettsége miatt gyakran rosszabb, mint a csapvízé. Ráadásul szervetlen ásványianyag-tartalmuk is magas, így fogyasztásuk hosszabb távon lerakódásokhoz, meszesedéshez is vezethet.

Miért érdemes ásványvizek helyett ionizált lúgos vizet fogyasztani?

Az ásványvizekkel kapcsolatos kémiai minőségi elvárások sokkal enyhébbek, mint az ivóvízzel szembeni követelmények, így sokszor a nitráttartalmuk magas.

Több vizsgálat szerint a talaj sok helyen már 500 méterig el van savasodva, illetve szennyezett, így az ilyen mélységből származó ásványvizek minősége is megkérdőjelezhető.

Megtakarítást jelenthet a családi kasszának, hiszen egy 4 fős családot átlagosan 240 liter ásványvíz megvásárlásától és hazacipelésétől mentesít havonta.

Megóvhatja környezetét a feleslegesen kidobott PET palackoktól.

Kényelmes módja a tiszta víz fogyasztásának, hiszen garantáltan megszűnik a cipekedés!

A vízionizátor vízszűrő is egyben, tehát megszűri a vizet a káros szennyeződésektől. Ennek köszönhetően Ionizálás során a víz illata és íze is javul.

A csapvízben és ásványvizekben található szervetlen sókat szervezetünk nem tudja hasznosítani, ezért nagy részüket elraktározza, illetve kiválasztja. Ezen anyagok elraktározása lerakódáshoz (pl. fogkő, vesekő, epekő), meszesedéshez, illetve egyéb szervi működési zavarokhoz vezethet.

Ionizáció során a vízben található hasznos ásványi anyagok megmaradnak, polaritásuk azonban megváltozik. Így a jótékony ásványi elemek (kalcium, nátrium, kálium magnézium) már olyan formában kerülnek szervezetünkbe, ahogyan nagyobb arányban és könnyebben képesek hasznosulni.

forrás: http://www.vitaminsziget.com/