Ásványi anyagok: A mangán
Ásványi anyagok: A mangán A mangán olyan ásványi anyag, amelyről igen keveset hallunk, azonban a szervezetünkben számos, rendkívül fontos folyamatot képes befolyásolni. Aki
Mit tehetsz, ha már nincs kellő motiváció?

Mit tehetsz, ha már nincs kellő motiváció?

Mindannyian elvesztítjük néha a motivációt legyen szó akár a táplálkozásról, akár az edzésekről. Néha lemondanánk egy-egy edzést, az egészséges ételek helyett végre bűnöznék egy kicsit. Rohanunk, próbáljuk rendezni az életünket, beilleszteni a napunkba a munkát, a háztartást, a gyerekeket, barátokat, családot és legtöbbször ez az edzés vagy az étkezésünk rovására megy.

Vannak olyan pillanatok, amikor már nincsen motiváció és azt mondod, hogy kész, ennyi volt, feladod. Ne tedd!

Mit tehetsz, ha már nincs kellő motiváció?

Sokszor hallottam, hogy „ez nehéz”

Igen, nehéz senki sem mondta, hogy könnyű. De gondolj csak az életed többi pozitív dolgára! Azok könnyen jöttek? Azok könnyűek? Megszerezni egy diplomát rengeteg energiával jár és nem könnyű. Jól teljesíteni a munkahelyeden és elnyerni a kinevezést, előbbre lépni nem könnyű. Megtalálni a nagy Őt és megtartani nem könnyű. Megszülni egy gyermeket, felnevelni nem könnyű. Minden, ami az életünkben boldogsággal tölt el minket az valahol nem volt könnyű. Talán éppen ezért értékeljük olyan sokra, éppen a belefektetett munka és az eredmény az, amely örömmel tölt el minket. Az életmódváltás ugyanilyen, nem könnyű.

 Amikor mindent az oldalon KIHÍVÁSNAK nevezek, éppen ezért van. Ez egy igazi kihívás beiktatni, minden nap megcsinálni, folyamatosan odatenni magunkat. Sokan úgy tekintenek az edzésre, az étkezésre, mint egy kötelességre. Én szeretek úgy tekinteni rá, mint egy kihívás. Egy kihívás, amelynek a célja nem egy adott kiló, egy adott méret, hanem a fejlődés, a kitartás.

 Forrás: www.vitalzone.hu