Mit árul el rólunk az, hogy mit kívánunk?
Mit árul el rólunk az, hogy mit kívánunk? Mindenkivel előfordul, hogy úgy érzi, mindent megadna egy falat csokoládéért vagy rájön, hogy valami sósat enne. Ezek a vá
Itt az első magyar nyelvű menüvel rendelkező vércukormérő!

Itt az első magyar nyelvű menüvel rendelkező vércukormérő!

 Magyar nyelvű kijelző és menürendszer, tölthető akkumulátor, tenyérnyi méret. A többi között ezek a jellemzői a legújabb, Magyarországon fejlesztett vércukorszintmérőnek.

 A MÉRY sorozat „PILLE” névre keresztelt mérője az első magyar nyelvű menürendszerrel működő vércukorszintmérő. A bankkártya méretű készülék kontrasztos kijelzőjén jól láthatóan jelenik meg a mérési eredmény. A készülék 400 mérés adatait képes tárolni. Egy – egy méréshez igen kis mennyiségű, 0,7 mikroliter vérminta elegendő. A MÉRY PILLE vércukorszintmérő a mérési pontosság szempontjából tökéletesen megfelel a szigorú, nemzetközi (ISO 15197) szabványnak, így biztosítva a beteg számára a pontos eredményt, amely gyors, 7 másodperces reakcióidővel jelenik meg a kijelzőn.

A készülékhez a MÉRY tesztcsík használható, amely úgynevezett „kapilláris elven” szívja fel a vérmintát, így akár az alternatív vérvételi helyek (pl. tenyér, alkar, felkar, comb, lábszár) használatát is lehetővé teszi. A kényelmi és biztonság szempontokat figyelembe véve, a mérő minden eseményt hanggal jelez, ugyanakkor a jelzőhang – ha a beteget zavarja – ki is kapcsolható a mérés ideje alatt.

A MÉRY PILLE fejlesztői arra is gondoltak, hogy a költséges elemcséreket kiváltsák, és egy akkumulátoros, a mobiltelefonoknál jól bevált tölthető modellt fejlesszenek ki, amely szintén újdonságként jelenik meg a magyar piacon.

Forrás, fotó:
Schranz Edit

www.hajraegeszseg.hu